دادستان مرکز استان تاکید کرد:

امنیت و ایمنی مسافرین در اقامتگاه‌های نوروزی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس از اقامتگاه نوروزی شهرداری شیراز بازدید کرد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، سید مصطفی بحرینی شب گذشته در بازدیدی سرزده از اقامتگاه نوروزی شهرداری شیراز در منطقه زیباشهر، روند خدمت رسانی به مسافران و گردشگران را مطلوب توصیف کرد.

این مقام دستگاه قضا در استان فارس با قدردانی از روند خدمت رسانی مطلوب شهرداری شیراز در اقامتگاه ها و حضور مداوم و تاثیرگذار نیروهای آتش نشانی، پلیس و اورژانس در اقامتگاه زیباشهر اظهار رضایت کرد و افزود: امنیت، آرامش، آسایش و ایمنی با مدیریت خوب شهرداری شیراز و حضور پلیس، آتش نشانی و اورژانس در اقامتگاه نوروزی زیباشهر برای مسافرین فراهم شده است و این نشان از برنامه ریزی دقیق و مدیریت منسجم داشته که جای تقدیر و تشکر دارد.

نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید



پل های ارتباطی
نشانی : شیراز، خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری، طبقه 7 غربی، اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز
تلفن: 02 - 33239700 - 071
دورنما:     33239738 - 071
ایمیل:     news@eshiraz.ir
لینک های مرتبط