بوستان نارنجستان و فضای شهری فاخته ۱ و ۲ افتتاح شد
در مراسمی با حضور شهردار شیراز، رییس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری، پروژه های شهرداری منطقه چهار شامل بوستان نارنجستان و فضای شهری فاخته ۱ و ۲ افتتاح شد.
شهردار شیراز در این مراسم گفت: شهر انسان محور یعنی ایجاد فضاهایی برای حضور و تعامل شهروندان، رفع خستگی و داشتن آرامش بعد از یک روز کاری برای خانواده ها و پروژه فضای شهری فاخته ۱ و ۲ در بولوار امیرکبیر و بوستان نارنجستان در خیابان سفیر جنوبی چنین امکانی را فراهم می کنند.
حیدر اسکندرپور ضمن اشاره به اینکه تعداد پروژه های شهرداری منطقه چهار خوشحال کننده است، افزود: با افتتاح فضای شهری فاخته ۱ و ۲، برای ساکنین شهرک های اطراف کارخانه سیمان فرصت پیاده روی و دوچرخه سواری و حضور در فضای شهری فراهم شده است.
وی اضافه کرد: شهرداری شیراز در حال احداث تقاطع مدافعان سلامت در بولوار رحمت با هزینه ای بالغ بر بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است اما احداث بوستان نارنجستان بدون احتساب قیمت زمین حدود سه میلیارد تومان هزینه داشته است. یعنی اگر اجرای یک تقاطع غیرضروری را حذف کنیم، می توانیم بیش از ۵۰ فضای شهری و بوستان ایجاد کرد و این یک فرصت برای مردم است.
شهردار شیراز ادامه داد: این حرف به معنای مخالف با احداث تقاطع نیست، بلکه در این دوره نیز تقاطعات و پل های بسیاری افتتاح شد اما ارجح امروز این است که با استفاده از فرصت های مالی محدودی که با آن روبرو هستیم، اینگونه فضاها را برای مردم ایجاد کنیم.
اسکندرپور با ابراز خرسندی از پیشرفت نیروهای بدنه شهرداری گفت: مهندس رستم زاده از نیروهای شهرداری شیراز بود که در این دوره مسیر موفقیت را از رییس اداره به معاون منطقه و سپس شهردار منطقه چهار طی کرد و در این مسیر موفق نیز است.
وی ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای شهر شیراز به ویژه پدر شهردار منطقه چهار گفت: ارزو میکنم فرزندان شهدا میراثداران معنوی خوبی برای این نسل باشند.
شورای پنجم فضاهای شهری انسانمحور، نشاط و شادابی شهروندان را مدنظر قرار داد
رییس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این آیین با تاکید بر اینکه در دوره پنجم علیرغم اتفاقات و بحرانهای متعدد، رویدادهای بزرگی در حوزه شهری رقم خورده است، گفت: شورای پنجم برخلاف بسیاری که فقط پروژههای بتونی بزرگمقیاس را باارزش میدانند، نشاط و شادابی شهروندان و بهرهمندی آنان از فضاهای شهری را با توسعه عدالتمحور مدنظر قرار داد.
دکتر «نواب قائدی» در آیین افتتاح پروژههای شهرداری منطقه یک و چهار شیراز با اشاره به اینکه شورای پنجم در بدو کار با برخی پروژههای نیمهکاره بازمانده از دوران شورای چهارم روبهرو شد، گفت: این طرحها، توسط مدیریت شهرداری و شورای چهارم انجام شده بود و از آنجا که سرمایههای این شهر بودند، مکلف بودیم که آنها را به دور از هرگونه تفکر سیاسی و بیآنکه در نظر داشته باشیم که پروژه را چه کسی کلنگ زده است، به اتمام رساندیم.
وی افزود: به بیان دیگر، پروژههایی که با رویکرد فرهنگمداری و انسانمحوری ارائه کردیم درواقع از سال ۱۳۹۸ آغاز شد.
رییس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه این شورا تنها پروژههای کامل و تمامشده را در پایان دوره خود به بهرهبرداری میرساند، تاکید کرد: شورای شهر با رویکرد روزهای آغازین کار، فقط پروژههایی را افتتاح میکند که بهصورت کامل، تمام شده باشد و چنانچه قصد داشت پروژهها را به صورت نیمه کاره و با ۸۰ یا ۹۰درصد پیشرفت را نیز با نام خود به بهرهبرداری رساند، بسیار بیش از اینها میبود.
قائدی اظهار کرد: دستکم تا ۶ ماه آینده شاهد آن خواهیم بود که پروژههای بسیاری توسط شورا و شهرداری دوره ششم افتتاح شود؛ این طرحها متعلق به شهروندان، برای شهروندان و با دستان زحمتکش کارکنان خدوم شهرداری رقم خورده است و مهم نیست که چه کسی آنها را افتتاح میکند.
وی افتتاح طرحهای بزرگی همچون تقاطع شهید رودکی، بزرگراه مهندسین، تقاطع استاد بهمنبیگی و ایستگاههای مترو را توسط مقامات عالیرتبه دولتی در سالهای گذشته مایه مباهات مدیریت شهری شهرداری شیراز و شورای پنجم دانست.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بیان داشت: با نهایت خوشوقتی اعلام میکنم که امروز با حضور اصحاب رسانه و یاوران شورای مناطق ۴ و ۹ سوار بر خط ۲ مترو شیراز، از ایستگاه قهرمانان به ایستگاه عادلآباد نقل مکان کردیم و این مهم نشاندهنده آن است که در زمینه توسعه خطوط مترو رکورد بر جای گذاشتیم.
قائدی همچنین از پیادهراه استاد شجریان به عنوان پروژهای گردشگری و تفریحی یاد کرد که از طریق خطوط مترو به بافت تاریخی شیراز و ایستگاه وکیلالرعایا میرسد و دسترسی گردشگران را از نگین سبز شهر شیراز، باغات قصردشت، به سمت منطقه تاریخی تسهیل میبخشد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بهرهبرداری از پروژه پیادهراه سلامت احمد بن موسی (ع) را لذتبخشترین رویداد در دوران کاری خود نام برد و توضیح داد: از آنجا که این پروژه با رویکرد عدالتمحوری و بهرهمندی شهروندان ساکن مناطق کمتربرخوردار از امکانات رفاهی و فضای تعاملی صورت گرفته بود، بسیار ارزشمند بوده است.
عبدالصالح رستم زاده شهردار منطقه چهار شیراز نیز در آیین افتتاح بوستان نارنجستان گفت: در محل این بوستان به مساحت ۱۰ هزار مترمربع قبلا کاشت درخت نارنج بدون فضاسازی انجام شده بود و مشکلات بهداشتی و امنیتی برای ساکنان محل به وجود امده بود.
وی اضافه کرد: طراحی آن به صورت تلفیقی از طراحی مدرن به همراه مبلمان و المان های سنتی یادآور سه دری و پنج دری های قدیم به همراه رنگ های متنوع برای ایجاد روحیه زندگی و نشاط است.
رستم زاده با بیان اینکه بوستان نارنجستان در در فضایی به مساحت یک هکتار احداث شده افزود: در طراحی این پروژه تلاش شده از مبلمان و المان سنتی و رنگ های متنوع استفاده و فضایی دلنشین برای حضور شهروندان فراهم شود.
شهردار منطقه چهار شیراز ادامه داد: دیگر پروژه های منطقه چهار شامل ۱۲هزار متر مربع فضا سازی در کنار باغ جنت با ۹۸درصد پیشرفت فیزیکی است که به زودی افتتاح خواهد شد. همچنین بوستانی به مساحت ۲۲هزار متر مربع با طراحی مدرن در بلوار امیر کبیر شهرک امام حسن (ع) و فضای شهری به مساحت ۲۵هزار متر مربع برای دوچرخه سواری و پیاده روی به همراه فضای سبز در بلوار مهندسین از دیگر پروژه های شهرداری منطقه چهار است.
وی با اشاره به احداث بوستان سه هکتاری در خیابان نبی اکرم اضافه کرد: هیچ زمان فعالیت شهرداری پایان ندارد و توقف ناپذیر در حال انجام پروژه ها و فعالیت ها است.
بر اساس این گزارش، بوستان نارنجستان به مساحت ۱۰ هزار مترمربع در بولوار رحمت، خیابان سفیر جنوبی احداث شده و دارای چهار هزار مترمربع محیط فضاسازی شده و ۶ هزار مترمربع فضای سبز است.
فضای شهری فاخته ۱ و ۲ نیز در بولوار امیرکبیر به مساحت ۱۰ هزار مترمربع احداث شده و دارای فضای سبز، محل نشیمن، مسیر پیاده روی و دوچرخه سواری است.
۱۴۰۰/۰۵/۱۳
منبع : پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز
بازدید ها : ۳۸۴
مطالب مرتبط با این موضوع :