طی پیامی

شهردار شیراز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را تبریک گفت


🔹️در بخشی از متن پیام مهندس سید احسان اصنافی آمده است:
اینجانب بیستم جمادی الثانی میلاد سراسر نور حضرت فاطمه زهرا (س)، گرامیداشت روز زن و مقام شامخ مادر را به بانوان شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) تبریک و تهنیت می گویم. جا دارد این روز گرامی را به بانوان شاغل در بخش های مختلف شهرداری شیراز که با تاسی از کوثر اهل بیت (ع)، ایفاگر نقش های تأثیر گذار اجتماعی و فرهنگی هستند و همزمان در کانون خانواده نقش ارزشمند مادر و همسری را ایفا می‌کنند و در راه نورانی پاسداری از حریم عفاف و حجاب گام بر می دارند تا پرچم عزت و شرافت برای همیشه برافراشته بماند.
همچنین این روز را به صورت ویژه به مادران مکرم شهدا تبریک می گویم و امید دارم که دعای خیرشان تحت توجّهات خاصّه حضرت ولی عصر (عج) بدرقه راهمان برای خدمت گزاری به مردم و عمل به سیره شهیدان باشد.

نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید



پل های ارتباطی
نشانی : شیراز، خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری، طبقه 7 غربی، اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز
تلفن: 02 - 33239700 - 071
دورنما:     33239738 - 071
ایمیل:     news@eshiraz.ir
لینک های مرتبط