رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز خبر داد

جابه جایی تاسیسات برق پروژه علی بن حمزه (ع) تا ۲هفته آینده

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز گفت: با جابجایی تاسیسات برق این پروژه علی بن حمزه (ع) تا دو هفته آینده شاهد پیشرفت پروژه به صورت محسوس خواهیم بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، مهندس کریم شکوهیان گفت: هم اکنون خاکبرداری زیر گذر جنوبی، حفاری شمع ها و تاسیسات برق پروژه علی بن حمزه (ع) در حال اجراست.
وی گفت: باتوجه به وجود تاسیسات به منظور جلوگیری از کندشدن روند عملیات اجرایی پروژه، آرماتوربندی فونداسیون اجرا و در محل پروژه دپو شد.
رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری با بیان اینکه این پروژه در مجاورت حرم مطهر حضرت علی بن حمزه (ع) قرار گرفته است گفت: با توجه به  بافت قدیمی این مکان، در تلاش هستیم که یک مسیر گردشگری از دروازه قرآن تا حرم مطهر شاهچراغ (ع) توسط سازمان عمران ایجاد شود.
وی در پایان، تسهیل در رفت و آمد و کاهش ترافیک خیابان های ساحلی حد فاصل پل هجرت تا خیابان امام علی(ع) را از جمله اهداف این پروژه برشمرد.

نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید



پل های ارتباطی
نشانی : شیراز، خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری، طبقه 7 غربی، اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز
تلفن: 02 - 33239700 - 071
دورنما:     33239738 - 071
ایمیل:     news@eshiraz.ir
لینک های مرتبط