معاون خدمات شهری شهرداری شیراز:

شیراز آماده‌ حضور مسافران است

معاون خدمات شهری شهرداری شیراز اعلام کرد که اقدامات زیباسازی در مناطق یازدهگانه شهر انجام و ۱۱۲ المان نوروزی نصب شده است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، محمدرضا محمدحسن پور گفت: برنامه های فرهنگی متنوع با هماهنگی اداره کل ارشاد و فرمانداری شیراز در همه مناطق شیراز به خصوص در محور ارگ کریم خان زند، دروازه قرآن و باغ عفیف آباد پیش بینی شده است.
او گفت: نورافشانی گسترده و جشن ویژه تحویل سال نو و میلاد با سعادت امیر مومنان حضرت علی(ع) در حرم مطهر شاهچراغ (ع)، گلزار شهدا و محور حافظیه اجرا می‌شود .
محمد حسن پور با بیان ممنوعیت نصب هرگونه چادر در سطح شهر و پارکها اضافه کرد: ظرفیت اسکان  نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 برابر افزایش یافته است و علاوه بر آن 18 سالن ورزشی و42 حسینه در صورت بارش باران برای ساماندهی مسافران پیش بینی شده است .
معاون خدمات شهرداری شیراز  از استقرار اتوبوس‌های رایگان در محل کمپ‌های اسکان برای استفاده مسافران و جلوگیری از ترافیک، گشت 25 دوچرخه سوار راهنمای مسافران با عنوان از من بپرس، راه اندازی اتوبوس‌های گردشگری، فعالیت متروی شیراز و جمع آوری معتادان متجاهر و متکدیان اطلاع داد.
 



۱۳۹۷/۱۲/۲۸
منبع : پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز
بازدید ها : ۲۳۶
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید



پل های ارتباطی
نشانی : شیراز، خیابان شهید پیشرو، خیابان راهنمایی، ساختمان شهرداری، طبقه 7 غربی، اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز
تلفن: 02 - 33239700 - 071
دورنما:     33239738 - 071
ایمیل:     news@eshiraz.ir
لینک های مرتبط